További termékek
Gyűrűk, tubusokŐrlőfog és bikuszpid gyűrűk

Minden gyűrű precízen a fog anatómiájára van formálva a szoros, biztos illeszkedésért és kiváló tartásért. Ezek erősek, miközben elég képlékenyek a kapcsos szerelvényekhez, amelyek alig vagy egyáltalán nem igényelnek csiszolást. A maximum bukkális magasság lehetővé teszi a jobb elhelyést és nagyobb rugalmasságot a bukkális tubusok és egyéb rögzítők elhelyezésére.

 • Gyűrűk alsó- felső 6-os, 7-es őrlőfogakra különböző felszereltséggel
 • Lingvális zár, goshgorian zár, szimpla és vagy dupla tubussal. Konvertálható, illetve nem-konvertálható  kivitelben
 • Hegeszthető tubusok
 • Ragasztható tubusok, alsó- felső molárisokra és 6-os, 7-es fogakra.

^

^

^

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


Ívek
ÍvekEgy teljes sor ív megoldást kínálunk

  A TruFlex™, TruForce™, BetaForce™, Universal Form™ és Trifecta ® ívek kaphatók rozsda-mentes acélból, nikkel-titánból és termál nikkel-titánból. Full Form, Euro Form, Standard Form, Reverse Curve of Spee és Retraction alakú drótívek. Kaphatók a Tooth Tone (Fog Árnyalatú) ®, 8 Szálú Fonott, 3 Szálú Tekert, 6 Szálú koaxiális, aranyozott, feltekert és egyenes hosszban.

 A betegek értékelni fogják a kényelmes erőszintet a kezelés kezdeti szakaszában. Az orvosok szeretni fogják a pontos és következetes eredményeket a kezelés folyamán. A széles, természetes ív a legelőnyösebb forma a legtöbb klinikai alkalmazáshoz. A TruFlex NiTi ívek szuper rugalmassági tulajdonságokkal rendelkeznek és biztosítják az ausztenites vagy aktivált állapotot. A TruFlex NiTi középkategóriás erőjellemzőket kínál, állandó erőszintet, sima fényes felülettel és kiváló visszarúgó és a memória tulajdonságokkal. A TruFlex nikkel-titán termékek garantált minőséget nyújtanak versenyképes áron.

 • Kiszámítható, folyamatosan  gyenge-erőszintek
 • Fényes felülettel optimális csúszó mechanika
 • Ellenáll a deformációnak, nagy a visszarúgása
 • Következetes pontos ív alakzatok
 • Garantált megelégedettség


^


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
73
^
74
^


Kiegészítő tartozékokHorgok, kampók, keresztcsövek, gombok, fűzőkarikák...

  Nincsenek többé bökdöső ívhuzalok! Rendkívül alacsony profilú, így tetszetősebb kiegészítő tartozékok, a kis méreteknek köszönhetően kényelmesek a betegek számára. Keresztcsövek, dupla csövek, mini és fél stoppok minden fogszabályozó rögzítési rendszerhez. Ragasztható vagy hegeszthető gombok, fűzőkarikák kerek vagy téglalap alakú talpakkal. Tartós esztétikus bevonattal, vagy nikkel-mentes rozsdamentes acélból.

 • Körkeresztmetszetű, vagy négyszögletes huzalokhoz
 • Egyszerűen és könnyen elhelyezhetők
 • Változatos Tad technika alkalmazását teszik lehetővé
 • Esztétikus bevonattal, vagy nikkel-mentes rozsdamentes acélból


^

^
^
^
^
^
^
^Fogszabályozási horgonyok
  Spider Screw Ideiglenes Rögzítőeszköz Rendszer

  A Spider Screw önfúró és önmetsző, három hosszúságban (7mm, 9mm és 11mm) kapható egyszer használatos, steril csomagolásban. A kúpos menetnek köszönhetően, a fúrás megszűnik  a száj legtöbb területén. Nagy csontsűrűségű területeken szükséges lehet az előfúrás a kortikális lemezbe. Az önzáró kivitel reteszelő fejei színkódoltak a könnyű azonosítás érdekében. A csavar fejen egy .021" belső vájat, és egy ugyanolyan méretű külső vájat található. Három különböző fejmagasság áll rendekezésre a lágyszövetek vastagságának megfelelő alkalmazásra. Mindhárom elég kicsi ahhoz, hogy ne irritálja a lágy szöveteket, de elég széles fogszabályozási terheléshez. A titán biokompabilitása biztosítja a betegtolarenciát és a csavarok sima, önmetsző felülete könnyű eltávolítást tesz lehetővé a kezelés befejtével.

Spider Screw TADSpider Screw


^

83Elasztikus termékek
Gumiláncok, gumigyűrűk

  A legmagasabb szakítószilárdság és legkisebb alakváltozás hosszabb időintervallum alatt összevetve más normál láncokkal. Az Extreme™ lánc kiváló visszahúzási minőséget kinál, mivel anyaga vékonyabb és 25%-kal merevebb, mint a Maximum™ lánc.

 • Kiváló színstabilitás, fakulásmentes
 • Nagyfokú rugalmasság és kiváló visszahúzás
 • Orvosi minőségű poliuretán
 • Latex mentes biztonságos érzékeny betegek számára
 • A szivárvány minden színárnyalatában
 • Power Sticks™ 1,000 stick/csomag, 50db .115" ligatura/stick
 • Mini Power Sticks™ 1,000 stick/csomag, 10db .115" ligatura/stick egyetlen beteg kiszolgálására a kereszt-fertőzés megelőzésé érdekében.


^

88Ragasztási kellékek
Resilience® Ragasztási kellékek

  A fény-aktivált és primer aktivált rendszerek a kerámia, fém, vagy műanyag szerelvények optimális kötését biztosítják a fogakhoz. Mindkét összetett ragasztónak ideális a viszkozitása, ami kiszámítható kezelhetőségi jellemzőket biztosít a szerelvények bemozdulásának elkerülésére és lehetővé teszi a könnyű sorja eltávolítást. Gyors beállítást, erős mechanikus kötést biztosítanak, ami eltávolításkor könnyen leválik. Fluoridot tartalmaznak, hogy segítsenek a lehetséges csontritkulás megelőzésében.
^

Extraorális termékekFejszerelvények és kapcsolódó extraorális termékek

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas quis libero et libero hendrerit lobortis. Mauris ultricies elementum arcu et blandit. Curabitur justo libero, aliquet eget molestie sed, pretium a eros. Integer vulputate feugiat orci, id interdum orci egestas vitae. Aliquam lorem ligula, pulvinar non accumsan sed, pretium eu purus. Duis eget massa et massa consectetur sagittis. Sed volutpat feugiat mauris, sed auctor lacus imperdiet ut. Sed venenatis enim leo, eu sodales nisi. Pellentesque rutrum mollis rhoncus. In eleifend dui iaculis massa gravida nec fermentum dui dapibus. Proin adipiscing leo vitae nibh tincidunt scelerisque. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras suscipit eros eu risus pellentesque nec posuere tortor dignissim.^


105


LenyomatvételLenyomatvételi kellékek

  A DuraLock PLUS tálcákkal időt takaríthat meg. A tálca bevonása ragasztóval és a várakozás, hogy száradjon, extra lépések, amiknek kiküszöbölésével a lenyomatvétel folyamata egyszerűbbé és gyorsabbá válik. A DuraLock PLUS tálcák kiküszöbölik az elégtelen lefedettséget  vagy szöveti ütközést, és minden alkalommal biztosítják a pontos illeszkedést, nagyobb méret választékot kínálva, mint a konkurens tálcák. A DuraLock PLUS tálcák megbízható szilárdsága és stabilitása  megszünteti a lenyomat torzítást és a lenyomati anyagok leválását a tálca oldaláról.

 • Nincs Szükség Ragasztóra
 • Legnagyobb méretválaszték
 • Stabilitás és tartósság
 • Ergonomikus kialakítás
 • Sima lekerekített élek
 • Eldobható vagy hidegsterilizálható

 Rozsdamentes acél perforált lenyomati tálcák szintén kaphatók. Az élzáró kivitel kiváló lenyomatok készítését biztosítja. Felső és alsó tálcák 5 méretben.

 • Perforált az alginát visszatartására
 • Rozsdamentes sebészeti acél
 • Kibír ismételt sterilizálást
 • Hő sterilizálható akár 188°C-ig


^

118
Laboratóriumi kellékek
  


Aliquam lorem ligula, pulvinar non accumsan sed, pretium

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas quis libero et libero hendrerit lobortis. Mauris ultricies elementum arcu et blandit. Curabitur justo libero, aliquet eget molestie sed, pretium a eros. Integer vulputate feugiat orci, id interdum orci egestas vitae. Aliquam lorem ligula, pulvinar non accumsan sed, pretium eu purus. Duis eget massa et massa consectetur sagittis. Sed volutpat feugiat mauris, sed auctor lacus imperdiet ut. Sed venenatis enim leo, eu sodales nisi. Pellentesque rutrum mollis rhoncus. In eleifend dui iaculis massa gravida nec fermentum dui dapibus. Proin adipiscing leo vitae nibh tincidunt scelerisque. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras suscipit eros eu risus pellentesque nec posuere tortor dignissim.


^

Rögzített szerelvényekHarapásnyitó, nyelvidomító, lingvális rögzítők

 A kompozit harapásnyitó nem koptatja a fogzománcot, azonnali eredménnyel megnyitja a mély harapást  és megszünteti az okkluzális interferenciát. Belülről a felső anterior fogakhoz ragasztható, így csökkenti az alsó zárak leválásának az esélyét. Az ergonomikus kivitel ideális lingvális elhelyezést biztosít. 

 Az alul-felül használható rozsdamentes acél nyelvidomító kiküszöböli a hátrányos erőket és bátortalanítja a túl aktív izom működést. Az ergonomikus kialakítású fóliaháló ragasztási felület ideális lingvális elhelyezést és kiváló tapadást biztosít.

 Fonott rögzítő huzal tartós lingvális rögzítésekhez. A fonott huzal egy nagyon vékony, lapos drót, amit okkluzális interferencia nélkül lehet adaptálni, miközben a beteg kényelmét nem befolyásolja. Meggátolja a fog szabad mozgását ellentétben az aktív vezetékekkel. Ez a háromeres, rozsdamentes acél, fonott rögzítő huzal lágyított, könnyen alakítható és megtartja az ívet a ráragasztott lingvális rögzítőkkel.

 Az anatómiailag formált ragasztható lingvális rögzítők fóliahálós ragasztási felülettel készülnek. Szemfogtól-szemfogig 5 méretben és középtől-középfogig 3 méretben kaphatók.^

133
Fúrók és korongok

Interproximális gyémánt fúrók

 Ajánlatos egy közepes gyémánttal kezdeni és gyorsan eltávolítani a szükséges mennyiségű fogzománcot. Ezt követheti a finom gyémánt, hogy elsimítsa a fogfelszínt, létrehozva pontos, párhuzamos végeredményt.
 • Konzisztens grit méret és súrlódó befogási felület
 • Kitűnő gyémántrészecske telítettség
 • Használhatók nagysebességű fúrókkal
 • Hő sterilizálható 170°C-ig vagy autoklávozható 121°C-ig

Interproximális gyémánt korongok

 Rugalmas kialakítás mind redukcióra és a kontúrozásra. Simán eltávolítja a fogtömeget interproximálisan, hogy létrehozza az intra-ív teret vagy megnyisson kontaktpontokat a fogak között. Jól használható számos népszerű meghajtó rendszerrel, beleértve az Invisalign®-t.

 • Rugalmas a könnyen használható
 • 19.0mm és 22.0mm korong átmérők
 • Alkalmazható kis sebességű fúrókkal
 • Kapható 1 és 2 oldalas kivitelben
 • 0.1mm, 0.17mm és 0.20mm korong vastagságok
 • Hő sterilizálható 170°C-ig vagy autoklávozható 121°C-ig^

136
Betegellátás

MI Paszta, MI Paszta Plus - Még hatékonyabb remineralizáció

 
Az MI Paszta és az MI Paszta Plusz fluoridot és RECALDENT™ (CPP-ACP)-t tartalmaznak és preventív lehetőségek az ásványi kiegyensúlyozatlanság korrigálására azáltal, hogy komplex feltöltött kalcium és foszfát ionokat juttatnak el a fogzománchoz, amik kalcium-foszfát kristályokat képeznek és segítik remineralizálni a fogakat. MI Paszta és az MI Paszta Plusz fluoriddal segít a csontritkulás hatásainak visszafordításában. Alkalmazás helyileg naponta 1-2 alkalommal 3-5 percig.

MI Paszta

 • Helyettesíti az elvesztett ásványokat
 • Védi a fogakat a fogszuvasodástól és csontritkulástól
 • Megerősíti a fogzománcot
 • Csökkenti az érzékenységet
 • Távol tartja a plakk-savakat
 • Vízalapú és cukormentes
MI Paszta Plusz
 • Lehetővé teszi a kalcium, foszfát és fluorid jobb ásványi infúzióját
 • 900 ppm fluorid iont (0,2%
nátrium-fluorid) tartalmaz
 • Felsőbbrendű, mint a fluorid egyedül
 • Növeli a fluorid felvételt a lepedékbe
és a felszín alatti zománcba
 • Csökkenti a de-mineralizációt

MI Paste
^
146Fogszabályozási viasz
Ortho Performance® betegsegélyező viasz

 Sima vagy illatosított kivitelben. 11 illatosított (szőlő, narancs, cseresznye, fahéj, menta, rágógumi, ananász, áfonya, kókusz, csoki, vattacukor) és 2 nem illatosított (ezüst, fluoreszkáló) tokban kaphatók. Szintén kapható lap formában, ragacsos viasz rúd vagy laminált rágó osztya kivitelben.

Orthosil™ betegsegélyező szilikon

 • Nem olvad meg, nem szárad ki.
 • Nagyszerű felnőttek számára
 • Kiegészítő védelem sportolóknak
 • Tartósabb, mint a hagyományos viasz


^


148Fényképezés
  


Klinikai fényképezési segédeszközök

 Intraorális ródium bevonatú tükrök különböző méretekben és kialakításban, a gyermek méretektől a célirányos kivitelekig. A ródium bevonatos üvegtükrök nem produkálnak duplareflekciót, karcolásállók és kibírják az ismételt sterilizálást.

 • nincs duplareflekció
 • róium bevonatú üveg
 • mindkét oldal bevont
 • tartós bevonat
 • sterilizálható

 Az intraorális tükrök kaphatók fényezett rozsdamentes acél kivitelben is.

Az arc és ajak retraktorok szintén kaphatók különböző méretekben és kivitelekben.

 • gyermek és felnőtt méretek
 • maximális betekintés
 • tartós műanyag vagy rozsdamentes acél kivitel
 • sterilizálhatók


^Röntgen
  

Csökkentse röntgenfilm költségeit több mint 50%-al

  A TruVision® Green Sensitive röntgenfilm használatával jelentős megtakarítást érhet el. Három különböző méretben (12.7x30.5cm, 15.2x30.5cm és 20.3x25.4cm) kapható, minden előhívó márkával működik, kitűnő archiváló stabilitással rendelkezik és éles képet produkál. Alkalmas kézi vagy automatikus előhívásra, minden doboz 100db filmet tartalmaz.  
^
Fogszabályozási eszközök
  


Fogszabályozási fogók, szondák, csipiszek és egyéb segédeszközök
 
A legjobb minőségű céltudatosan kivitelezett rozsdamentes acél eszközök a fogszabályozó orvosok munkájának megkönnyítésére. Különleges kialakítású fogók, csipeszek és szondák segítenek az aktuális elvégezendő folyamat nehézség nélküli teljesítésében. Minden fogszabályozási folyamathoz megtalálja a speciálisan arra a célra tervezett, megfelelő segédeszközt. 
 • Ergonomikus korrozió álló kialakítás
 • Könnyen tisztán tartható, csillogásmentes felületek
 • Tartós, folyamatos működés
 • Éltartó vágófelületek, tökéletes hegy- és él összehangolás
 • Hosszú élettartam és kivételes teljesítés
 • Sterilizálható eszközök


^

164Fertőzés megelőzés
  


Aliquam lorem ligula, pulvinar non accumsan sed, pretium

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas quis libero et libero hendrerit lobortis. Mauris ultricies elementum arcu et blandit. Curabitur justo libero, aliquet eget molestie sed, pretium a eros. Integer vulputate feugiat orci, id interdum orci egestas vitae. Aliquam lorem ligula, pulvinar non accumsan sed, pretium eu purus. Duis eget massa et massa consectetur sagittis. Sed volutpat feugiat mauris, sed auctor lacus imperdiet ut. Sed venenatis enim leo, eu sodales nisi. Pellentesque rutrum mollis rhoncus. In eleifend dui iaculis massa gravida nec fermentum dui dapibus. Proin adipiscing leo vitae nibh tincidunt scelerisque. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras suscipit eros eu risus pellentesque nec posuere tortor dignissim.

 Morbi eget justo vitae lorem lacinia elementum condimentum non nisl. Duis ultricies, elit et suscipit vulputate, ante nunc luctus metus, vel fermentum augue tortor id odio. Etiam eget rhoncus leo. Mauris convallis dignissim mi, vitae faucibus nunc sollicitudin non. Phasellus porta odio in quam dapibus sed mattis sapien ultricies. Proin nunc erat, sagittis quis molestie nec, pretium id nibh. Nullam pulvinar arcu eu neque mollis pulvinar ultricies ante porttitor. Suspendisse eget lorem id turpis commodo sodales at auctor nisl. Aliquam molestie nibh a turpis tincidunt a tristique magna tempus. Aliquam elementum eros eu massa sollicitudin vehicula. Proin ipsum elit, faucibus a iaculis id, consectetur in eros. Donec facilisis diam sed nunc posuere ut varius urna faucibus.


^
RendszerezőkRend a lelke mindennek, különösen igaz ez egy orvosi rendelőre

  Segítünk fenntartani a rendet rendelőjében, rendszerezők kaphatók csaknem minden termékhez, bracketekhez, az ívhuzalokhoz, gumiligaturákhoz, orvosi műszerekhez.

 ^